Domov > Vedomosti odvetvia > Obsah

Typ sušienka balenia a spôsob prezentácie | výrobcovia obalov o

Jan 26, 2015

Cookies sú ľudia jesť pohodlie potraviny, je to múka, olej, cukor ako hlavnej suroviny, mliečne výrobky, vajcia, kysnutie cesta agent, príchute agenti pre druhotných surovín a povrchom tvoriacim, pečenie a iné postupy spracovania.

Po upečení cookie dohromady viac než 10% vlhkosti, obvykle 4-6%, takže chrumkavá a chutné. Akonáhle absorpcie vlhkosti, obsah vlhkosti sa zvyšuje, zmierni cookies, kvalita výrazne znížená tak, že najdôležitejší sušienka balenia je vode odolný obal, po druhé, nejaké sušienky obsahujú viac tuku a tuku svetlo oxidáciu, ktorá je obal by mal byť kľúčovým činiteľom. Preto sušienka obalov by sa malo používať predovšetkým podfarbenie vyrazenie, na základe toho potom zvážiť jeho predajnosť. Spoločné metódy balenia sušienky sú nasledovné:

(1) plastové filmu vyrazenie

Plastové fólie je dobrý dôkaz obalového materiálu, najrozšírenejší sušienka balenia, existujú dve formy: jednou je hromadne sa meria do vrecka sušienky spoločne, potom pečať; na druhej strane je zavinovacie šaty, určitú keksy skoro, obvykle okolo 50 ~ 100g po čistý, potom balenie a filmu pečať. Filmu obalov, balenie jednoduché, ľahko predaja.

(2) zabalené v voskový papier načítania

Voskový papier zavinovacie šaty je jednoduchá forma sušienka obalov, p bude prehľadne usporiadané po len sušienky nameraného, uzavretých s voskom papierové balenie. Táto metóda podfarbenie vlhkosti a nízke náklady.